Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

S'obre el passatge Aiguader després de l'enderroc de dos edificis del carrer Sant Bartomeu

05/01/2021

Amb els treballs, el barri de Les Escodines guanya un espai més obert i assolellat.

 

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs d’enderroc dels edificis núm. 5 i 7 del carrer Sant Bartomeu i ha procedit a l'obertura del passatge Aiguader. Amb l’enderroc s’aconsegueix la eliminació de dos edificis obsolets i la connexió del passatge Aiguader –que abans era un vial sense sortida i ombrívol- amb el carrer Sant Bartomeu. L’actuació permet un esponjament d’aquest entorn, guanyant un espai més obert, més assolellat i més segur.

 

Aquests treballs són una actuació a l’avançada del futur desenvolupament del Polígon d’actuació urbanística de Sant Bartomeu, previst en el POUM de 2017, en el marc de les actuacions urbanístiques de millora i reforma interior del barri de les Escodines. En el mapa que s'adjunta se situen les dues finques enderrocades (marcades amb el número 5 i el número 7), així com tot l'àmbit d'actuació que preveu el pla urbanístic de Manresa. 

 

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat