Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa habilita nous col·legis electorals per garantir la seguretat a les eleccions del 14-F

Imatge de la notícia
28/12/2020

Els canvis d’ubicació responen a la necessitat de trobar instal·lacions més espaioses que permetin el compliment de les mesures anti-Covid. Els col·legis es poden consultar a la web de l’Ajuntament.

 

L’Ajuntament de Manresa habilitarà nous col·legis electorals per garantir la seguretat en matèria de Covid-19 durant la jornada d’eleccions autonòmiques del 14 de febrer. Els canvis d’ubicació responen a la necessitat de trobar instal·lacions més espaioses i amb millors accessos que permetin el compliment de les mesures sanitàries. Així, hi ha col·legis que canvien d’ubicació i n’hi ha d’altres en els quals s’han fet canvis de lloc dins els mateixos centres. També n’hi ha que mantenen la seva seu habitual.

 

Dins del bloc de col·legis que canvien de lloc, s’hi troba l’Ajuntament de Manresa. Les persones que fins ara votaven a la casa consistorial ara ho faran a l’edifici de l’Anònima, en el qual hi haurà un doble accés adaptat. Les persones que votaven a la Renaixença ara ho faran al pavelló del Pujolet; les que votaven a l’esplai La Nostra Llar ho faran al pavelló de la Joviat, a la cantonada entre el carrer Folch i Torres i el passeig del Riu (on s’afegirà, a més a més, una nova taula); les que votaven a l’Ateneu Les Bases ho faran a Lacetània i les que votaven al Pius Font i Quer ho faran a La Salle (on també s’afegeix una nova taula).

 

Dins el bloc de col·legis que mantenen la seva seu habitual, però amb canvis d’ubicació dins els mateixos centres, hi ha el Lluís de Peguera. En aquesta ocasió, les persones votaran al gimnàs. Per aquest motiu, l’entrada a aquest col·legi es farà pel carrer Carrasco i Formiguera, en comptes de per plaça Espanya. En aquest bloc també hi ha l’escola Sant Ignasi (es votarà al gimnàs i al menjador); l’Escola d’Art (es votarà a l’aula de dibuix); l’escola Bages (es votarà a un espai annex i al menjador, i s’afegeix una nova taula); l’escola La Sèquia (es votarà al menjador); l’institut Guillem Catà (es votarà al pavelló); l’escola La Font (es votarà al gimnàs i al menjador), l’escola Serra i Hunter (es votarà al vestíbul i al menjador) i l’escola Muntanya del Drac (es votarà a la biblioteca i a la recepció).

 

Pel que fa als col·legis que es mantenen, hi ha el Casal Cívic La Mión, el Conservatori de Música, l’escola Pare Algué, el casal de Sant Pau i la FUB.

 

A banda, el col·legi electoral de Les Escodines s’ha dividit en dos. Així, hi haurà persones que continuaran votant al Casal Cívic i n’hi haurà d’altres que ho hauran de fer al Casal Flors Sirera.

 

 

Consulta on has de votar a la web de l’Ajuntament

 

La consulta del cens electoral ja es pot fer on-line a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa introduint el DNI i la data de naixement. En aquesta web, el ciutadà podrà comprovar el districte al qual pertany i el col·legi, la secció i la mesa a la qual s’ha de dirigir per anar a votar.

 

En cas que les dades no siguin correctes, les persones interessades poden presentar una reclamació fins al 4 de gener davant de la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent (en aquest cas és necessari mostrar el DNI, el passaport o el permís de conduir, aportar-ne una fotocòpia i aportar un certificat d’empadronament) o davant de l’Ajuntament del municipi de residència (en aquest cas, és necessari mostrar el DNI, el passaport o el permís de conduir i aportar-ne una fotocòpia). En el cas de l’Ajuntament de Manresa, les reclamacions es podran fer els dies 29, 30 i 4 de gener, de 9 a 15 h. En tres dies, les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral resoldran les reclamacions i ordenaran les rectificacions pertinents, que hauran de ser exposades als ajuntaments i consolats respectius el 8 de gener. A més, també notificaran la resolució adoptada a cadascun dels reclamants.

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat