Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament renova el conveni amb la UBIC per donar suport a la dinamització comercial

22/10/2020

El document ha estat rubricat avui per l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Tània Infante. Hi ha assistit també la regidora de Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet. 

 

 

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Tània Infante, han signat avui un conveni pel qual es regulen les condicions d’atorgament d’una subvenció per un import de 32.500 euros per a les activitats de dinamització comercial que desenvolupa l’entitat comercial a la ciutat. L'acte de signatura va comptar també amb la presència de la regidora de Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet. 

 

El conveni té per objectiu el suport econòmic del consistori a la UBIC en diferents conceptes com són les despeses de gestió de la dinamització del centre comercial urbà; incloent-hi el disseny i execució de les campanyes de dinamització comercial, planificació d’estratègies, implementació dels projectes d’actuació, cost salarial i de seguretat social del personal de gerència i administració de l’entitat, accions de comunicació, producció d’elements gràfics i de lloguer d’espais publicitaris a mitjans, entre altres temes.

 

Algunes de les actuacions recollides expressament en el conveni són les despeses d’organització de les fires Forastocks, Firastiu, Fira de Sant Andreu, a més de la resta d’accions  de dinamització que organitzi l’entitat durant l’any.

 

La UBIC de Manresa és una entitat fundada el 1978 que té per finalitat la representació, gestió, defensa i foment dels interessos comuns dels professionals adherits a títol de comerciants amb establiment fix de venda a la ciutat. És una associació d’àmbit local i sense ànim de lucre que gestiona el projecte de dinamització del centre comercial urbà i que al llarg de l’any organitza diferents accions de dinamització com fires i altres activitats.

 

 

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat