Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El CTM es mostra disposat a participar en la integració dels principals centres tecnològics catalans que impulsa la Generalitat

26/09/2014

El patronat del CTM acorda elaborar un pla de transició per determinar els termes de la integració, que podria culminar el 2016.

 

El patronat del CTM-Centre Tecnològic de Manresa ha decidit avui manifestar la seva voluntat de participar en el procés d’integració de centres tecnològics impulsada per la Generalitat de Catalunya i elaborar un pla de transició per determinar els termes d’aquesta integració que culminaria, previsiblement, el 2016. Igualment, ha aprovat el nomenament de Francesc Santasusana com a nou president del comitè executiu del CTM.

L’alcalde de Manresa i president del patronat del CTM, Valentí Junyent, ha explicat aquests acords al final de la reunió que el patronat ha celebrat aquest matí a les instal·lacions del centre, al Parc Tecnològic de la Catalunya Central.

L’acompanyaven en la seva compareixença el nou president del comitè executiu, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós; el director del CTM, José Manuel Prado ; el secretari del patronat, Josep Alabern; i el representant de la UPC, Xavier Massó.

La Generalitat impulsa la integració de tots els centres tecnològics catalans de primer nivell per potenciar el seu creixement i millorar el servei a les empreses. Cetemmsa, Ascamm i Barcelona Digital participaran en la primera fase del procés, que es completarà abans del 31 de desembre. EL CTM i la resta de centre ho farien en una segon fase, a través d’un procés d’integració, durant els anys 2015 i 2016.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat