Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El Kursaal es va omplir per veure el documental “El Gresol”, sobre els projectes socials que es realitzen als barris de Manresa

24/11/2015

Després de la projecció hi van intervenir Ramon Terrassa, Director General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, i Joan Calmet, regidor de Barris i Acció Comunitària de l'Ajuntament de Manresa


 

El passat divendres, 20 de novembre, la sala petita del Kursaal es va omplir de gom a gom amb la presència d’unes dues-centes persones, amb motiu de la projecció del documental “El Gresol, l’acció comunitària als barris de Manresa”.

 

La majoria del públic assistent a la projecció han participat de forma significativa en l’elaboració d’aquest documental. Cal destacar que entre aquest públic hi havia bona part dels actuals presidents i presidentes de les diverses entitats veïnals de Manresa.

 

El documental, que va tenir una durada aproximada d’una hora, fa un recorregut per diversos projectes socials que integren els Plans de Desenvolupament Comunitari (PDC) del Xup, la Balconada, Escodines i de la FAVM, així com pel Programa de Desenvolupament Comunitari del barri de la Font dels Capellans. Tanmateix, el documental permet conèixer la funció que realitzen les entitats veïnals de Manresa com a promotores de transformacions socials.  

 

Després de la projecció del documental hi va intervenir Ramon Terrassa, Director General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, qui va destacar la bona feina que es fa a Manresa des dels PDC, posant-los com a exemple a seguir per altres poblacions de Catalunya.

 

Finalment, l’acte es va tancar amb la intervenció de Joan Calmet, regidor de Barris i Acció Comunitària de l’Ajuntament de Manresa, qui va agrair a totes les entitats veïnals de la ciutat la feina que de forma voluntària desenvolupen dia a dia en benefici de la ciutat.

 

El documental “El Gresol, l’acció cívica als barris de Manresa” és una iniciativa de la regidoria de Barris i Acció Comunitària de l’Ajuntament de Manresa en col·laboració amb els PDC de la ciutat.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat