Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Torna el concurs fotogràfic "Viatgers manresans"

Imatge de la notícia
29/06/2015

El termini per presentar les fotografies és del 2 al 25 de setembre. El concurs consta de tres categories: adults; infants (de 6 a 12 anys); i el Concurs popular amb dispositius mòbils a través de l’aplicació Instagram (hashtag #viatgers2015) adreçada a públic de totes les edats.

 

 

L'Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa convoquen la desena edició, en la categoria adulta, del concurs de fotografia “Viatgers manresans” que consisteix en captar amb la càmera llocs, aspectes i activitats de lleure dels viatges i sortides que es realitzin durant l’estiu.

 

Igualment i per  tercer any consecutiu s’incorporen les categories per infants, de 6 a12 anys, i el Concurs amb dispositius mòbils a través de l’aplicació Instagram (hashtag #viatgers2015) adreçada a participants de totes les edats.

 

Presentació de les obres

 

Les fotos es poden presentar del 2 al 25 de setembre, o bé enviar-les per correu o missatger amb els ports pagats a: Centre Cívic Selves i Carner; (c/ Bernat Oller, 14-16. Tel. 938727477, tardes); Casal de les Escodines (c/ Sant Bartomeu, 50. Tel. 938725454); Viatges Martí (c/ Pompeu Fabra, 9. Tel 938724077); Viatges Concord (Pg. Pere III, 53. Tel 938746152); i Viatges Masanés, (c/ Born, 6. Tel. 938724888).

 

Cada concursant podrà aportar fins a tres obres inèdites en un format de 40 x50 cm en vertical i muntades sobre paspartú, amb mida d’imatge lliure. S’accepta qualsevol tècnica excepte els fotomuntatges. L’ajuntament no es responsabilitzarà dels drets d’imatge de les persones que puguin sortir en les fotos.

 

Concurs popular Instagram #viatgers2015

 

Pel que fa al Concurs Popular #viatgers2015, cal pujar les imatges a Instagram a través d’un telèfon mòbil Iphone o Android, amb el hashtag #viatgers2015 i posar un títol a la fotografia. El jurat escollirà la millor fotografia d’entre les tres  que hagin obtingut més “m’agrada”.

 

S’entregaran 5 premis

 

Es lliuraran dos premis de Viatgers Manresans de la categoria adulta. El primer és una estada de 8 dies i 7 nits a Tenerife (Hotel Bahía Príncipe) per a 2 persones amb règim de tot inclòs (sense bitllets d'avió). Valorat en 1000 €.

 

El 2n premi consisteix en 2 passatges d’ avió de Vueling a qualsevol destinació europea (taxes no incloses ). Valor econòmic en funció de la destinació.

 

Pel que fa la categoria infantil, el  1r premi consisteix en una càmera fotogràfica digital de 5 megapíxels, zoom digital amb 8 augments; val per a impressió i gestió del color de la fotografia guanyadora (60 x100 cmmuntat sobre foam), maleta de viatge semirígida RONCATO. Valorat en 340 €.

 

El 2n guardonat rebrà un lot de productes Abacus; rellotge digital ASICS; motxilla escolar EASTPAK i val per a caixa regal amb activitats en família ERGOSUM. Valorat en 260 €.

 

Quant al concurs Popular #viatgers2015, el guanyador rebrà el següent premi: pal selphie amb bluetooth, 2 entrades de Platea Jove i val familiar (2 adults i 2 infants) per a la visita “Descobrim el monestir en família a Món St. Benet”), valorat en 67 €.

 

Lliurament dels premis

 

El lliurament dels premis de Viatgers Manresans (categoria adults) i #viatgers 2015 es farà el dimarts 29 de setembre a les 19.30 h al Centre Cívic Selves i Carner. Per la seva banda, els premis de la categoria infantil s’entregaran el dijous 1 d’octubre a les 18.00 h al Casal de les Escodines.

 

Retorn de les obres no guanyadores

 

Les obres no guanyadores es retornaran entre el 2 i el 30 de novembre al Centre Cívic Selves i Carner (categoria adults) i al Casal de les Escodines  entre el 31 d’octubre i el 27 de novembre (categoria infantil).

 

Objectiu

 

L’objectiu del concurs és incentivar els fotògrafs amateurs a presentar les seves fotografies d’estiu i de viatges i promoure aquelles imatges de nivell més tècnic, artístic i creatiu.  En el cas dels més menuts es vol incentivar l’afició per la fotografia per tal de posar en pràctica l’observació darrera una càmera dels indrets visitats amb la família o plasmar les activitats de lleure.

 

Exposicions de les obres presentades


Les obres presentades a concurs es podran veure al Centre Cívic Selves i Carner (categoria d’adults)  del dimarts 29 de setembre al 30 d’octubre (tardes de dilluns a divendres de16 a 21 h) i al Casal de les Escodines (categoria infantil), entre l’1 i el 30 d’octubre (matins de 9 a 14 h i tardes de16 a 21 h).

 

Aquest concurs compta amb la col·laboració de Viatges Concord, Mont Sant Benet, Viatges Masanés, Juanola Photomaton, Viatges Martí, Kursaal, Franquesa, Villaplana Estudi fotogràfic, Abacus, Copèrnic, i Ergosum.

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat