Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

ProManresa presenta una àmplia programació de cursos de formació per al mes de març

Imatge de la notícia
24/02/2023

El període d’inscripció és obert per aquestes propostes formatives adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin tenir més eines i recursos

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ofereix el pròxim mes de març diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

Conèixer el programa de disseny Canva, les eines que comunicar-se millor a les xarxes socials, la importància del videomòbil, els requisits bàsics dels establiments comercials, l’emprenedoria social o ajudar a crear la imatge de marca són, entre altres, alguns dels tallers formatius proposats per a les pròximes setmanes.

 

Cursos programats

 

 

 

Dimecres 1 de març de 9 a 14 h (Presencial)

 

Formació adreçada a donar a conèixer CANVA, una aplicació de disseny gratuïta que permet crear diferents tipus de contingut gràfic amb resultats professionals. Es tractaran diferents temàtiques amb una modalitat totalment pràctica envers la interfície, al disseny personalitzat de cada participant, filtres, diferents eines, entre altres. És molt important que les persones participants abans de la formació es donin d’alta a la plataforma de CANVA (totalment gratuïta) Donar-se d'alta al CANVA

 

 

 

Dijous 2 de març de 10 h a 12 h (Presencial)

 

Taller que té l’objectiu de fer una volta per diferents eines i estratègies on-line que tenim al nostre abast per tal de comunicar i relacionar-nos a les xarxes socials i en entorns digitals.

 

 

Dimecres 8 de març de 10 h a 11.30 h (Presencial)

 

En aquesta sessió es donarà la informació sobre els requisits mínims per a una correcta gestió dels establiments comercials i de serveis. L’objectiu és conèixer les obligacions generals i es tractaran les següents temàtiques: obligacions relatives a la informació a les persones consumidores, horaris comercials, regulació de les activitats de promoció de vendes, gestió de residus i associacionisme comercial.

 

 

Divendres 10 de març de 10 h a 12 h (Presencial)

 

Taller pràctic i participatiu sobre com es poden elaborar vídeos d’aparença professional amb el nostre dispositiu mòbil. Els participants rebran tècniques i coneixements d’aplicació immediata que els permetran millorar la utilització del videomòbil per a l’ús professional i personal de les xarxes socials.

 

 

Dimarts 14 de març i dijous 16 de març de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

En aquestes dues sessions es descobriran quines són les limitacions que poden impedir que el negoci creixi o doni millors resultats. Es treballaran les creences que limiten i no deixen créixer, si la relació que es té amb els diners està bloquejant més entrada de capital al negoci, aprendre a tenir una mentalitat enfocada cap a l’èxit, entre altres.

 

 

Dimarts 21 de març de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

Sessió adreçada a identificar necessitats socials no cobertes o cobertes de manera ineficient, es generaran idees que aportaran solucions noves a problemes socials identificats, s’elaboraran tècniques de producció d’idees per a generar idees d’emprenedoria social, entre altres.

 

 

Dijous 23 de març de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

Curs on s’identificaran els conceptes generals de la Responsabilitat Social, es coneixeran les diferents fases per a desenvolupar un diagnòstic i pla d’acció de Responsabilitat Social al negoci, s’identificaran bones pràctiques de sostenibilitat econòmica, social i ambiental, entre altres.

 

 

Dilluns 27 de març de 10 h a 12 h (Presencial)

 

Taller per a crear el teu propi “mapa de talent”. El formador et guiarà per un recorregut entre totes les dimensions del talent. Un exercici d’identificació de les nostres pròpies competències, motivacions i habilitats emocionals que juguen un paper molt important a l’hora d’emprendre.

 

 

Dimecres 29 de març de 10 h a 12 h (Presencial)

 

Taller creatiu centrat en la imatge de marca. Com hem de transmetre i comunicar, quina és la importància dels 5 sentits en la marca personal. Tant en el món empresarial com en l’àmbit personal, la imatge és important però el que realment importa és l’interior.

 

Durant aquest mes de març també hi haurà la formació específica per a persones emprenedores: Comença a emprendre una setmana en format presencial i l’altra on-line (alternativament). El pla d'empresa on-line, Avalua la teva idea empresarial on-line i Finançament i ajuts per a persones emprenedores on-line

 

 

El  formulari d'inscripció  és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats i formalitzar la inscripció.

 

Tota la formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa.

 

 

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat