Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Quatre joves fotògrafs de Manresa exposen la seva obra al Centre Cívic Selves i Carner

Imatge de la notícia
09/12/2022

L'exposició, que s'inaugura dilluns, està organitzada dins del cicle “Joves Creadors 2022”, impulsat per Foto Art Manresa i l’Ajuntament de Manresa. Es podrà visitar fins al 30 de gener. El Casal de les Escodines estrena l’exposició 'Mons màgics'.

 

Quatre joves fotògrafs manresans exposaran a partir de dilluns les seves obres al Centre Cívic Selves i Carner en el marc del cicle “Joves Creadors 2022”, organitzat conjuntament per Foto Art Manresa i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa.
 

L’exposició s’inaugurarà dilluns 12 de desembre, a les 19.30h, i es podrà visitar fins al 30 de gener, de dilluns a divendres laborables, de 16 a 21 h. El centre estarà tancat el dimecres 14 de desembre, els dies festius nadalencs i també del 27 al 30 de desembre.
 

Els joves fotògrafs de l'edició d'enguany són els següents:
 

Roc Tubau Llansó, de 17 anys i de Manresa
 

Des dels 11 anys va mostrar interès cap a tot allò que tenia cables, reproduïa so o captava imatges. Va començar a experimentar amb un parell de càmeres del seu pare i va descobrir que, a través de la imatge, podia expressar una gran quantitat de coses increïbles a través de la imatge.
 

Actualment, estudia un grau de vídeo-disjokey a Barcelona per tal de buscar eines i coneixements sobre el món comunicatiu. Amb la fotografia, vol impactar i fer reflexionar sobre coses que, a vegades, les parlem però no les sentim. En un futur li agradaria anar a buscar aquests moments fotogràfics en països del Tercer Món.
 

Les imatges exposades a l’exposició  estan classificades en tres línies: joventut actual, natura i societat. La classificació serveix per donar una petita harmonia entre elles.
 

Lau Lliró Brunet, de 18 anys i de Manresa.
 

L’afició per la fotografia va començar-li fa cinc anys. Actualment està estudiant un grau superior de fotografia i audiovisuals i, professionalment, voldria dedicar-se al món dels audiovisuals (fotografia, vídeo o cinema).
 

A la mostra fotogràfica, el Roc i el Lau presenten algunes obres conjuntes. Són amics i quan tenien 14 anys es van animar conjuntament a recórrer tot Manresa buscant missatges per captar de la ciutat. Des de llavors, cap dels dos s’ha  separat de les càmeres.
 

Carina Romero Chaparro, de 29 any i de Manresa.
 

Biòloga de professió i artista de cor. La fotografia li permet unir les seves dues grans passions per tal de plasmar la naturalesa, els organismes i els paisatges que ens envolten. Aquesta afició l’apropa casa vegada més al món de la fotografia naturalista.
 

Pol Ribera Guàrdia, de  29 anys i de Manresa.

Després de cursar audiovisuals i construir una carrera professional en el món de l’animació, ha trobat en la fotografia un aliat per retratar el món que l’envolta.

La sèrie de fotografies que s’exposen, realitzades conjuntament per Carina Romero i Pol  Ribera, estan preses entre el gener i abril de 2022 a Xile, un país de contrastos i paisatges diversos.
 

El Casal de les Escodines estrena l’exposició “Mons màgics”, de l’artista Carmen Morosanu

D’altra banda, el Casal de les Escodines ha inaugurat l’exposició ‘Mons Màgics’, de Carmen Moro?anu (Romania, 1979),  artista multidisciplinària amb un estil propi. Ha viscut un temps a França i ara s’ha establert a Castellgalí). La seva obra s’inspira en la naturalesa i les persones que l’envolten. Els visitants hi poden trobar dibuixos, aquarel·les i obres fetes amb pintura encàustica, una tècnica en què s’utilitza la cera per aglutinar els pigments.

L’exposició es podrà veure fins el 30 de desembre al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50), de dilluns a divendres laborables, de 9 a 14h i de 16 a 20.30 h i els dissabtes, de 10 a 14j. Estarà tancat els dies festius nadalencs. L’horari entre el 27 i el 30 de desembre serà els matins de 9 a 14 h i les tardes de 16 a 9 h.

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat