Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Cros Escolar

Cada any es celebra el Cros Escolar Ciutat de Manresa a les instal·lacions de l’Estadi Municipal d’Atletisme de la Zona Esportiva del Congost. La prova l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Manresa, l’AMPA del CEIP Sant Ignasi i el Consell Esportiu del Bages, amb l’assessorament tècnic del Club Atlètic Manresa.

Aquesta prova és puntuable per a la Fase Comarcal de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Per poder participar a la resta de les proves de que consta aquesta fase caldrà abonar en concepte d’inscripció al Consell Esportiu del Bages. 

PARTICIPACIÓ

Poden participar-hi tots aquells infants i joves que ho desitgin sempre que estiguin correctament inscrits, tant en temps com en forma.

Els participants ho fan a la categoria que els hi correspongui per l’any de naixement, ja que es disputen curses per any natural amb diferents distàncies tal i com s’especifica en el quadre adjunt. Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat