Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Xarxes de serveis

XARXES DE SERVEIS 

L’Ajuntament de Manresa és l’administració responsable de la regulació i ordenació del desplegament, millora, ampliació i conservació de les xarxes de serveis públics d’aigua, electricitat, gas i  comunicacions electròniques , localitzades en el domini públic municipal.

La intervenció municipal en aquest àmbit consisteix bàsicament en la programació de les obres i instal·lacions localitzades en el domini públic, i en la  concessió de les llicències i autoritzacions administratives als operadors particulars titulars de les xarxes de serveis.

Aquest apartat  del web està especialment reservat a les empreses titulars de les infraestructures i xarxes de serveis que habitualment realitzen obres en l’espai públic. Es pot consultar la programació de les futures actuacions, sol·licitar llicències i autoritzacions, i consultar les llicències concedides i en execució.

Es tracta de compartir la informació entre l’Administració i els operadors privats titulars de les infraestructures, per tal de poder coordinar i programar les diferents intervencions, amb l’objectiu d’aconseguir un  Espai públic de qualitat. 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat