Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Activitats mensuals i Pàgines Solidàries

Resultado de imagen de festa del riu manresa

Enguany la Festa del riu i la Mostra d'Economia Social i Solidària s'han unificat i evolucionat cap a un model més participatiu i transversal, i sumant més agents en l'organització.

El Programa de Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat formem part del grup organitzador, ja que la festa inclou la promoció del comerç just i el consum conscient, un dels eixos clau del Pla d’ Educació per al desenvolupament.

La Festa es realitzarà el dia 1 DE JUNY i inclourà més de 30 experiències que aposten per un model de societat que posa al centre les persones. La setmana prèvia prepararem motors amb un cicle de temes que visualitzen diferents àmbits de l’ economia social i solidària. Teniu tota la informació als documents adjunts i a festadelriu.cat

ACTE INAUGURAL: DILLUNS 27 DE MAIG A LA CASA FLORS SIRERA
Casa Flors Sirera

18:30 Premis curtmetratges:  ‘Societat civil i medi natural: El valor dels ecosistemes aquàtics’.

19       Cinefòrum River blue.. Assenyala la indústria de la confecció de tèxtil i calçat com a principals responsables de la contaminació de rius  i mostra algunes experiències de marques de moda que treballen amb principis ètics. Ens acompanyaran al debat: la dissenyadora de moda manresana Míriam Ponsa i l’Àngels Perramon de Cotó Roig. 

Resultado de imagen de river blue documental

  • Telèfon: V

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat