Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Activitats mensuals i Pàgines Solidàries


El documental Tantara, històries de dones, arriba a Manresa en el marc del 8 de març

 Resultat d'imatges de imatges 8 de març

Des del Pla de Sensibilització us proposem 3 activitats per valorar el paper de les dones i denunciar les grans desigualtats de gènere que existeixen al món: les dones continuen sent  víctimes de la injustícia i la violència.  Milions de dones segueixen vivint en la pobresa extrema, per això volem aprofitar aquestes activitats per visibilitzar els projectes de desenvolupament que tenen com a protagonista i pilar fonamental la dona

Actes:

  • El dimecres 15 de març a les 19,30h a la Sala de la Plana de l’Om es durà a terme el Cinefòrum “Tantara”  de l’ONGD Yamuna i Nosotros Films. El documental ens acosta la realitat  de ser dona a Madagascar. Una fila 0 amb dones representatives de Manresa, enriquirà el debat la força del paper de les dones per canviar la societat. Comptarem amb dones del món de la cultura i de l’emprenedoria.  L’acte està coorganitzat amb CineClub Manresa i rep el suport de la Diputació de Barcelona. L’entrada és gratuïta.
  • Activitat als barris: Yamuna farà una xerrada sobre els seus projectes a l’Assoc. de Veïns de Crta Santpedor el dimecres 29 de març a les 17h, a càrrec de Júlia Altes, que acaba de tornar de Magadascar .
  • El dimecres 22 de març a la Casa Flors Sirera a partir de les 17h, Betty Puerto, especialista en resolució de conflictes i vinculada a organitzacions populars de dones dinamitzarà una activitat per a reflexionar sobre les dones refugiades al món.

 Més informació cartell adjunt

 


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat