Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Planejament urbanístic

En aquest apartat s'hi poden trobar els instruments de consulta dels documents relacionats amb l'ordenació urbanística de la ciutat.

La consulta del planejament és una aplicació que permet assolir la informació relativa al planejament vigent de manera interactiva. Es tracta d'un instrument mitjançant el qual, a banda de fer-hi consultes, es pot extreure la fitxa urbanística associada a parcel·les concretes que es poden cercar per adreça o per referència cadastral. A l'aplicació també s'hi pot consultar els àmbits amb planejament en tràmit.

D'altra banda, tota la documentació del planejament urbanístic s'estructura en tres grans apartats. A planejament vigent s'inclou aquella que formalitza els paràmetres urbanístics aplicables: el planejament general –el Pla general del 1997 i les seves modificacions puntuals- i el planejament derivat –plans parcials, de millora urbana i especials- aprovats des del 1997. En aquest mateix apartat de planejament vigent també s'hi ha incorporat una documentació que es correspon a la refosa de tots els instruments anteriors. Aquesta documentació, malgrat el seu caràcter informatiu, esdevé una eina efectiva degut a la complexitat que el Pla general ha assolit a través del seu desenvolupament.

L’apartat de planejament en tràmit correspon a la informació pública d’aquells instruments de planejament que es troben en fase de tramitació, amb l’objecte de poder-hi aportar aquells suggeriments i/o al·legacions que s’estimin procedents.

Finalment, i amb la finalitat de contextualitzar el planejament vigent, l'apartat inclou també una breu síntesi del planejament històric de la ciutat, des dels primers plànols geomètrics fins al Pla general del 1981, l'antecessor del planejament vigent, aprovat el maig del 1997.


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat