Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'acció artística "Sabates Vermelles" contra la violència masclista s'instal·larà demà dimarts a la plaça Sant Domènec

25/11/2018

Un any més, per celebrar el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra la Dona, es portarà a terme l’acció artística “Sabates Vermelles”. El muntatge es podrà veure demà dimarts, de les 10 del matí a les 8 del vespre, a la plaça Sant Domènec. Inicialment estava previst per avui, però s’ha suspès a causa de la pluja.

L’acció artística “Sabates Vermelles” es podrà tornar a veure a Manresa en el marc dels actes contra la violència masclista. Serà demà dimarts, de les 10 del matí a les 8 del vespre, a la plaça Sant Domènec.

 

L’obra  va tenir el seu origen a Ciudad Juárez (Mèxic) l’any 2009 amb la finalitat que fos un crit multitudinari per donar veu a les dones assassinades o desaparegudes. Des de llavors recorre el món amb l’objectiu de despertar  consciències i solidaritat contra la violència masclista. L’autora, Elina Chauvet, va afirmar que el vermell en la cultura mexicana significa alegria i, per aquest motiu, vol que les sabates es pintin d’aquest color per enviar un missatge d’esperança i il·lusió.

 

“Sabates Vermelles” està organitzat pel Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) Montserrat Roig de l’Ajuntament de Manresa i compta amb la col·laboració del Consell Municipal de la Dona.

 

Inicialment estava previst per avui, però s’ha suspès a causa de la pluja.   

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat