Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Recursos audiovisuals

Documental "Lliures. Quan l'amor fa mal"

Durant el 2012 el SIAD va realitzar un documental basat en el testimoni de 12 dones, usuàries del servei, que han patit violència masclista dins l'àmbit de la parella.

Són relats en primera persona en què, de manera senzilla i sincera, ens apropen a la seva experiència, a les conseqüències que aquesta situació els ha comportat, però també al camí cap a la recuperació. 

El reportatge reforça els testimonis reals amb escenes teatralitzades basades en episodis viscuts per les protagonistes.

Veure vídeo

Xerrada "Les costures del patriarcat"

La politòloga i especialitzada en gènere Carme Vidal Estruel va desenvolupar una xerrada molt il·lustrativa i amena de com la cultura del patriarcat està inserida en la societat i de com les dones l'hem sostingut durant segles, però les costures s'estan esberlant. Per tant, va acabar amb una nota d'esperança posada en les generacions de dones joves. La xerrada es va dur a terme el 9 de març de 2021 al Centre Cultural el Casino amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Veure vídeo

Vídeo contra la violència masclista "Et creus més home?"

El vídeo es va dur a terme per la campanya 2020 del 25 de novembre, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones, i posa el focus en els agressors i no en les víctimes. Són homes coneguts de la ciutat o la comarca, que interpel·len directament els agressors.

Per fer-lo es va comptar amb la col·laboració del jugador de bàsquet Rafa Martínez, el periodista Carles Jodar, el comunicador Enric Bastardes, el presentador d’esports Francesc Garriga i el músic Antonio el Remendao.

Veure vídeo

Vídeo promocional de la igualtat "Què t'ho impedeix?"

Es va realitzar per la campanya del 8 de març de 2021.

Veure vídeo

Vídeo de presentació del SIAD

Es va presentar pel 25è aniversari del servei, el setembre de 2021

Veure vídeo

Vídeo "La història del Pol i la Sara"

Dramatització que mostra l’escalada de la violència masclista en una parella de joves. Video realitzat per la campanya del 25 de novembre de 2021.

Veure vídeo

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat