Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Maleta coeducativa per a entitats

Des de la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Manresa, volem oferir a les entitats i associacions de la ciutat que treballeu amb infants la Maleta Coeducativa “Rodant per la igualtat”, un projecte que vàrem iniciar ja fa tres anys conjuntament amb Consell Comarcal del Bages i que al 2023 es va renovar amb nous contes i més temàtiques a tractar.

La maleta funciona de manera itinerant. Les entitats, serveis o grups interessats a treballar temes de gènere i diversitat des de la perspectiva coeducativa amb el col·lectiu infantil poden demanar gratuïtament la maleta en forma de préstec.

Els materials, contes i proposta de dinàmiques, s’han dividit amb dues maletes: una, adreçada a infants de cicle infantil i cicle inicial, i ‘altre, a infants de cicle mitjà i superior.

Els contes estan dividits per temàtiques, com: trenquem els estereotips; identitats i expressió de gènere; prevenció de les violències masclistes; educació sexoafectiva i canvis corporals; diversitat familiar i sexual, i visibilització de les dones i persones LGTBI.

Cada maleta conté unes instruccions on s’explica més detalladament la correspondència entre lectures, temàtiques i propostes de dinàmiques per acompanyar el treball de la maleta.

Es pot fer la reservar trucant al 93 875 23 10 o escrivint al correu siad@ajmanresa.cat. El període de préstec són 15 dies prorrogables.


Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat