Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

A l'espai Lab_06 d'UManresa

Ajuntament de Manresa – Regidoria de Feminismes i LGTBI+

Servei de Canguratge "Temps X Viure" a l'Espai Lab_06 d'UManresa

El Servei de canguratge "Temps per Viure", és un servei gratuït de l'Ajuntament de Manresa, que neix amb l'afany de facilitar un temps de respir personal a les persones encarregades de les cures d'infants, que majoritàriament són les dones. 

L'accés al servei és universal, per a totes les famílies, però en funció de la disponibilitat es prioritzarà la cobertura de les places vacants tenint present les  necessitats objectives de conciliació laboral, familiar i personal/social així com els casos que presentin dificultats d’accés a altres recursos estàndards i disposin de limitats recursos o de xarxa adequats de suport. 

En aquests casos en els quals hi hagi molta demanda (rebre més sol·licituds que places ofertes), es gestionaran les sol·licituds rebudes atenen els criteris de priorització per a l'adjudicació, i es farà la confirmació de la plaça tres dies abans del dia sol·licitat. 

A qui s'adreça: 

A famílies  de Manresa amb infants de 3 a 8 anys (*Fins a 10 anys en cas de germans/es).

Quan i on: 

El servei s'ofereix de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h de la tarda

El servei s’ofereix a l'espai Lab_06 d'UManresa ubicat a l'Avinguda Universitària, 10. 

 El divendres 15 de març de 2024 s'oferirà espai per a infants i família de 16.30 a 20.30 h.   Les   properes sessions programades d'espai familiar són les següents: 
  • 26 d’abril
  • 31 de maig
  • 28 de juny

Què has de fer per poder reservar el Servei de Canguratge?

Pots sol·licitar el servei de canguratge, prèvia reserva, a través del correu electrònic labtarda@umanresa.cat indicant nom i cognoms de l’infant, edat, dia i franja horària en què es vol utilitzar el servei.  

Les modificacions i cancel·lacions es faran a través del correu electrònic fins a 24 hores abans del dia  sol·licitat i telefònicament el mateix dia  al número de telèfon 93 875 96 04 amb la màxima antelació possible. 

Es pot reservar amb 2 setmanes d'antelació i fins a 24 hores abans que comenci el servei. Hi haurà alguna plaça reservada per casos d'emergència familiar, que es podran sol·licitar fins a 30 minuts abans del servei a través del número de telèfon 93 875 96 04 .

Cal esperar a rebre la confirmació de la reserva del servei, a través del correu electrònic, que serà en funció de la disponibilitat en les franges seleccionades. 

En cas de confirmació i per tal de formalitzar la reserva, se us proporcionarà un enllaç amb el formulari d'alta (inscripció)al servei per la recollida de dades bàsiques de contacte que es tractaran d'acord amb la llei 3/2018 de protecció de dades i garantia dels drets digitals, així com s'ha de signar l'acceptació de la normativa i funcionament del servei. 

El formulari d'alta només s'emplenarà un cop (la primera vegada que s'utilitzi el servei) i en cas que es produeixin canvis en les dades rellevants, caldrà comunicar-lo a la professional de referència del servei.  

Normativa del Servei 

Entrada i recollida: Caldrà respectar les franges horàries reservades i només podrà fer la recollida de l'infant la persona autoritzada.

Es podran sol·licitar un màxim de 4  hores a la setmana, amb una limitació de 16 hores al mes. 

El servei no cobreix els àpats.



Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat