Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Llibre - El moviment feminista a Manresa

Una història per descobrir

De Gal•la Garcia Casarramona 

L'eix central del llibre és l'Associació de Dones del Bages, el grup de dones que va encapçalar a la comarca el despertar d'un moviment feminista durant la transició democràtica. Les vivències i records de les seves protagonistes, els decàlegs de l'entitat que van promoure, les activitats que van dur a terme i tot un llarg etcètera de continguts diversos formen el gran gruix del llibre.

Són paraules acompanyades de fotografies, de fullets, de butlletins i de tota la documentació que l'autora ha pogut recollir per dur-la directament a les mans del lector/a.

El treball no pretén ni aspira a ser un almanac feminista. No vol ser una defensa aferrissada de la igualtat de les dones enfront de la societat patriarcal dominant. No vol despertar consciències, però tampoc adormir-les.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat