Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

A la Ludoteca Ludugurus

Ajuntament de Manresa – Regidoria de Feminismes i LGTBI+

Servei de Canguratge "Temps per Viure" a la Ludoteca Ludugurus

El Servei de canguratge "Temps per Viure", és un servei gratuït de l'Ajuntament de Manresa, que neix amb l'afany de facilitar un temps de respir personal a les persones encarregades de les cures d'infants, que majoritàriament són les dones.

L'accés al servei és universal, per a totes les famílies, però en funció de la disponbilitat es prioritzarà la cobertura de les places vacants de les situacions familiars més desfavorables.

A qui s'adreça i quan:

A famílies de Manresa amb infants d'1 a 3 anys. En aquest cas el servei que oferim és de dilluns a divendres, de 07.30 a 15 h.

A famílies de Manresa amb infants de 4 a 14 anys. Podreu utilitzar aquest servei de dilluns a divendres, de 17.15 a 19.45 h.

En períodes no lectius el servei s'oferirà de dilluns a divendres de 07.30 a 15 h per a famílies de Manresa amb  infants d'1 a 12 anys. 

Des del mes de febrer de 2023 s'ofereixen 2 dies a la setmana d'espai familiar, els dilluns i els divendres de 09 a 13 h

SETMANA SANTA: El servei obrirà del 25 al 27 de març en horari de matins de 7.30 a 15 h. El dijous 28/03 romandrà tancat.

Lloc:

El servei s’ofereix a la Ludoteca Ludugurus ubicada al C/de la Mel, 5. 

Què has de fer per poder reservar el Servei de Canguratge?

Pots sol·licitar el servei de canguratge, prèvia reserva, a través de WhatsApp al número 663 26 35 59 indicant nom i cognoms de l’infant, edat, dia i franja horària en què es vol utilitzar el servei.

Les modificacions i cancel·lacions es faran telefònicament (al mateix número de telèfon) amb la màxima antelació possible.

Es pot reservar amb 2 setmanes d'antelació i fins a 24 hores abans que comenci el servei. Hi haurà alguna plaça reservada per casos d'emergència familiar, que es podran sol·licitar al matí fins a 30 minuts abans del servei, i a la tarda abans de les 16.30 h, a través del mateix número de telèfon facilitat 663 26 35 59. 

Cal esperar a rebre la confirmació de la reserva del servei, a través del WhatsApp, que serà en funció de la disponibilitat en les franges seleccionades.

Per formalitzar la reserva, es recolliran dades bàsiques de contacte el mateix dia d'ús del servei, que es tractaran d'acord amb la llei 3/2018 de protecció de dades i garantia dels drets digitals. S'ha de signar l'acceptació de les normes del servei.

IMPORTANT: per a reserves amb infants d'entre 1 a 2 anys, cal tenir present pel benestar de l'infant, fer incorporació progressiva al servei per respectar el procés d'adaptació. Aquest procés pot comprendre almenys tres setmanes. Caldrà  acordar els temps amb l'equip educatiu. Gràcies. 

Ex. si necessiteu reservar el servei durant el període de Nadal, caldrà començar a fer el procés d'adaptació tres setmanes abans. 

Normativa del Servei

Entrada i recollida: Caldrà respectar les franges horàries reservades i només podrà fer la recollida de l'infant la persona autoritzada.

Es podran sol·licitar un màxim de 4 hores a la setmana, amb una limitació de 16 hores al mes.

El servei no cobreix els àpats.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat