Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El SIAD programa la tercera edició del taller d'autodefensa per a dones al Casal de les Escodines

07/11/2018

L’activitat s’emmarca en el programa d’actes de la campanya pel Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Es farà tots els dijous, de les 5 de la tarda a les 7 del vespre, i és obert a totes les edats i condicions físiques. Començarà el proper 22 de novembre i finalitzarà el 13 de desembre.

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) Montserrat Roig de l’Ajuntament de Manresa realitzarà la tercera edició del taller d’autodefensa per a dones, una activitat que s’emmarca dins del programa d’actes de la campanya pel Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

Es farà tots els dijous, de les 5 de la tarda a les 7 del vespre, al Casal de les Escodines i anirà a càrrec del col·lectiu AutodefensaésActitud. Començarà el proper 22 de novembre i finalitzarà el 13 de desembre. És obert a totes les edats i condicions físiques, i té el requisit d’anar-hi amb roba còmoda.

 

Per inscriure’s contacteu amb l’equip del SIAD al telèfon 93 875 23 10 o al correu siad@ajmanresa.cat.

 

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i el SIAD Montserrat Roig.

 

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat