Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa programa la segona edició del Casal de Nadal dins el projecte per facilitar la conciliació familiar, laboral i personal

16/11/2023

Les inscripcions ja estan obertes. Està adreçat a infants de 3 a 12 anys i és gratuït. Es desenvoluparà al Casal de les Escodines entre el 21 de desembre i el 5 de gener.


 

L’Ajuntament de Manresa ha obert les inscripcions per a la segona edició del Casal de Nadal que es portarà a terme dins el programa ‘Temps x Viure’, destinat a facilitar la conciliació familiar, laboral i personal. Està adreçat a infants de 3 a 12 anys i és gratuït.

Es desenvoluparà al Casal de les Escodines, entre el 21 de desembre i el 5 de gener, en horari de 8.30 a 14 hores (contemplant 30 minuts a l’entrada i 30 minuts a la recollida de flexibilitat). Cada família podrà sol·licitar fins a dues setmanes de casal. Les activitats aniran a càrrec d’El Taller del Bosc, que oferirà diversos tallers d’arts plàstiques sostenibles amb temàtica nadalenca.

  • Torn 1: 21 i 22 de desembre de 2023. Activitat ‘tionets del bosc’
  • Torn 2: Del 27 al 29 de desembre de 2023. Activitat ‘Pompons nadalencs’
  • Torn 3: Del 2 al 5 de gener de 2024. Activitat ‘3 en ratlla de fusta’

Les inscripcions al casal ja estan obertes a la web www.manresa.cat/dona fins a exhaurir les places (34 per torn).

La iniciativa, que s’emmarca en el projecte ‘Temps X Viure’, es va iniciar el Nadal passat i va tenir continuïtat a l’estiu, programant casals familiars per a infants i joves. En l’actualitat, el projecte ofereix serveis de canguratge a la Ludoteca Ludugurus, a l’espai Lab_06 d’UManresa i en diverses activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament de Manresa.

El projecte ‘Temps x Viure’ està impulsat per la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Manresa i es porta a terme a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig. Compta amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa ‘Temps per Cures’, finançat pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat.

 

(*) Peu de foto: Imatge d’una de les activitats que ja s’han fet dins el mateix programa

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat