Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa a TikTok un concurs de vídeos per la igualtat de gènere

08/02/2023

L'objectiu de la convocatòria és promoure la reflexió i la lluita per la igualtat. Els vídeos participants es podran penjar a TikTok fins al 15 de març.

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig de l'Ajuntament de Manresa posa en marxa el concurs ‘Manresa per la igualtat’, que recopilarà vídeos a la xarxa social TikTok que conscienciïn sobre la igualtat de gènere, organitzat amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. El SIAD informarà de la convocatòria a tots els instituts i entitats de joves de Manresa, tot i que hi pot participar tothom que resideixi, treballi, estudiï o hagi nascut a Manresa, sense límit d’edat.

Per participar-hi, només cal pujar un vídeo a la plataforma TikTok amb els hashtags #manresaperlaigualtat i #rodandoporlaigualdad  i omplir el formulari d'inscripció (en aquest enllaç també es poden consultar les bases). El termini per inscriure els treballs ja s'ha obert i finalitzarà el 15 de març. Es podran penjar tants vídeos com es vulgui. La durada màxima dels vídeos serà de 60 segons i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona TikTok. El concurs s’emmarca en el certamen “Rodando por la igualdad”, organitzat a diferents municipis de l’estat per CortoEspaña.

L'objectiu de la convocatòria és l'estímul de la capacitat creativa de la ciutadania, alhora que es promou la reflexió i la lluita per la igualtat de gènere. Per això s'ha triat la plataforma TikTok, per la seva alta penetració en els sectors més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

El concurs de Manresa compta amb dos premis: un primer premi dotat amb 200 euros i un segon amb 100 euros. Les obres guanyadores es donaran a conèixer el 22 de març. A més, el vídeo guanyador optarà als premis a tot l’estat, que tenen una dotació total que assoleix els 2.400 euros, repartits en diferents guardons. Aquests premis donaran a conèixer el 30 de març.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat