Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa ofereix tres Casals de Nadal oberts a totes les famílies

14/12/2022

Els Casals de Nadal formen part de les accions incloses en el projecte “Temps x Viure”, impulsat per la regidoria de Feminismes i LGTBI amb l’objectiu de facilitar  la conciliació familiar, laboral i personal.

 

L’Ajuntament de Manresa oferirà durant el període no lectiu i nadalenc dos Casals de Nadal per a infants de 3 a 12 anys i un Casal de Nadal per a joves de 12 a 15 anys, adreçats a persones empadronades a Manresa.

La iniciativa -que es durà a terme a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig- i de manera transversal en col·laboració amb Manresa Jove, compta amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa ‘Temps per Cures’, finançat pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat.

Casal de Nadal “Temps X Viure” al Casal de les Escodines i a l’Espai Jove Joan Amades

S'oferiran tres torns diferents per Casal en horari de 9 a 14 h i es podrà sol·licitar un torn de Casal per família.

  • Torn 1: 22 i 23 de desembre 2022
  • Torn 2: del 27 al 30 de desembre 2022
  • Torn 3: del 2 al 5 de gener de 2023


Casal de Nadal Jove Temps X Viure al Casal de joves La Kampana


S’oferirà un torn del 27 al 30  de desembre 2022 en horari de 9 a 14 h.

L’organització de les activitats als Casals anirà a càrrec d’El Taller del Bosc, oferint  diversos tallers d’arts plàstiques sostenibles amb temàtica nadalenca.

Les inscripcions als Casals es podran realitzar entrant a la web www.manresa.cat/dona fins a exhaurir les places. S’ofereixen 30 places per torn, i 20 places per al Casal de Nadal de Joves.

Adreces:

  • Casal de les Escodines (carrer Sant Bartomeu, 50-52)
  • Espai Joan Amades (carrer Sant Blai, 14)
  • Casal de joves de La Kampana (Cantonada amb plaça Icària, carrer d'Ignasi Balcells, 4)

(*) Peu de foto: Imatge dels cartells anunciadors dels Casals de Nadal

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat