Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Qui som i què oferim

Qui som

Servei municipal gratuït que ofereix informació, atenció i assessorament en tots aquells temes d'interès per a les dones de Manresa. El servei que donem és confidencial i l’accés és presencial, telefònic, electrònic i per derivació d'altres professionals.

On som

Servei d'Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig

Adreça: Carrer de la Canal, núm. 6, 1r 08241 - Manresa

Telèfon: 93 875 23 10

Correu electrònic: siad@ajmanresa.cat

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia. Dilluns i dijous de 3 a 7 de la tarda

Què oferim

 • Informació a les dones
  Informació a les dones, entitats i a la ciutadania en general sobre recursos, actes i activitats relacionades amb la igualtat entre dones i homes.
 • Atenció psicològica
  Suport i acompanyament psicològic per treballar els aspectes que ha pogut portar a una situació de malestar, angoixa. També s'atenen els casos en què la dona no identifica la violència masclista com a causa del problema o malestar, o bé que no estiguin en un procés de recuperació i vulguin treballar altres aspectes. També s’ofereix atenció psicològica per a qualsevol dona en situació de discriminació per motiu de sexe, ja sigui en l'àmbit familiar, laboral o social.  
 • Assessorament legal
  Atenció especialitzada en diferents especialitats jurídiques (civil, familiar: separacions, divorcis, temes de parella, impagament de pensions...), recursos i drets en casos de violència masclista, dret laboral, maternitat, excedències... 
 • Tallers de creixement personal per a dones
  Xerrades i tallers per fomentar l’autonomia i l’empoderament de les dones.
 • Suport a professionals d’altres àmbits
 • Orientació a professionals per abordar la problemàtica de la violència masclista i per treballar a favor de la igualtat entre homes i dones.
 • Suport a entitats
  Orientació, assessorament i suport tècnic logístic a entitats i grups de dones.
 • Fons documental i material divulgatiu
  El servei disposa de material divulgatiu i fons documental especialitzat en gènere. Es pot consultar el material disponible, així com sol·licitar-lo en préstec.
Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat