Coronavirus

Recomanacions

L'Ajuntament de Manresa anima la ciutadania a compartir les xarxes d'Internet amb veïns que no hi tenen accés. Especialment, per facilitar les activitats escolars de nens i nenes a través de la xarxa.
L'Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació, posa a disposició telèfons per casos de violència masclista. Forma part de la campanya “Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament”.
L'Ajuntament de Manresa se suma a la campanya "Establiment segur contra la violència masclista". Aquesta iniciativa s’adreça als establiments comercials oberts perquè les dones que comparteixen confinament amb el seu agressor puguin rebre ajuda quan vagin a comprar.
L'Ajuntament de Manresa recorda als comerços les mesures de seguretat i higiene per prevenir la propagació del coronavirus. El consistori ha editat un cartell per fer arribar als establiments comercials que estan oberts aquests dies. 
L'Ajuntament de Manresa demana a la ciutadania que intensifiqui la neteja i la desinfecció de les llars per lluitar contra el coronavirus. Ha editat dos cartells: un per a llars sense malalts de coronavirus i un altre per a les que sí en tenen.
L'Ajuntament dona una sèrie de consells per a un confinament saludable per a la gent gran. Amb mesures de prevenció que els facin la vida el més segura i còmode possible durant l'emergència sanitària.
L'Ajuntament de Manresa dona consells per ajudar a tenir cura de les persones de més edat. Amb motiu de la situació de confinament, es plategen diverses recomanacions sota el lema “Cuidem la nostra gent gran”.