Coronavirus

L'Ajuntament de Manresa farà una enquesta per conèixer l'impacte de la Covid-19 sobre la ciutadania

Dilluns, 05 d'Octubre de 2020
L'Ajuntament de Manresa farà una enquesta per conèixer l'impacte de la Covid-19 sobre la ciutadania
La consulta, impulsada en el marc del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa, es farà durant el mes d’octubre per via telemàtica i també de forma presencial per obtenir informació sobre les conseqüències que la pandèmia ha tingut en els àmbits social, laboral, econòmic, emocional i de la salut.

L’Ajuntament de Manresa posarà en marxa una enquesta per avaluar les conseqüències que la pandèmia ha tingut sobre la ciutadania en els àmbits social, laboral, econòmic, emocional i de la salut. La consulta, impulsada per l’acord de tots els grups municipals en el marc del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa, es farà per via telemàtica i també de forma presencial per obtenir informació qualitativa i quantitativa que permeti determinar els efectes sobre la població de la malaltia, el confinament i les altres mesures excepcionals vinculades a la crisi sanitària.

 

El treball de camp es portarà a terme durant el mes d’octubre entre persones majors de 16 anys que visquin a Manresa o que hi tinguin una relació estreta amb la ciutat per qüestions de feina, d’estudis o altres motius. Els resultats es presentaran en un informe al novembre i permetran impulsar les actuacions que es considerin oportunes dins del Pla de Reconstrucció.

 

L’Ajuntament de Manresa obrirà l’enquesta a la participació de la ciutadania per via telemàtica a través de les webs i les xarxes socials municipals, els consells sectorials i de districte i les entitats del teixit associatiu;  i també presencialment als espais públics de la ciutat més concorreguts, zones comercials o centres d’ensenyament, entre d’altres, sempre respectant les mesures de seguretat i de prevenció que requereix la situació derivada de la Covid-19.

 

Consulteu l'enquesta sobre l'impacte de la covid-19 a Manresa.