Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Recursos i serveis

A continuació trobaràs alguns dels serveis i recursos que ofereixen orientació i inserció laboral, formació i suport a l'emprenedoria a Manresa.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) és un organisme autònom de naturalesa pública i de caràcter administratiu adscrit al departament de la Generalitat que té assignades les competències en matèria d'ocupació.

SOC

ProManresa és el nom de l’Agència de Desenvolupament impulsada pel Servei de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manresa. La nostra missió és promocionar la ciutat i vetllar pel seu desenvolupament, especialment en la vessant econòmica, fent que Manresa esdevingui una ciutat dinàmica i d’oportunitats.

Fins ara, si volies crear una empresa, emprendre un projecte, obrir un negoci o impulsar el teu comerç anaves al CEDEM, o a Comerç. I si buscaves feina o et volies reciclar, anaves al CIO. A partir d’ara, tots aquests serveis s’unifiquen a ProManresa.

PROMANRESA

IDFO neix amb la missió d'ajudar als treballadors/es de Catalunya i les seves empreses a millorar permanentment la seva qualificació professional.

IDFO


El Club de feina o també anomenat “espai de recerca activa de feina” pretén donar suport a les persones en el seu procés de recerca activa de feina i/o formació, per tal de potenciar la igualtat d’oportunitats d’accés al mercat laboral a través de les TIC i incrementar l’autonomia dels participants.

CREU ROJA OCUPACIÓ

El programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social. Incorpora de “la Caixa” és un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui assegurat.

FUNDACIÓ EMI

Busques feina i no saps per on començar? Des del Servei d'Inserció t'oferim orientació laboral i et donem suport en la recerca de feina dissenyant un itinerari personalitzat per la teva inserció laboral.

AMPANS

Trameses d'informació i inscripcions del gencat volen facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos.

ASSESSORIA EN LÍNIA

La delegació intercomarcal Bages-Berguedà té la nova seu situada al cèntric passeig de Pere III de Manresa. Ocupa la mateixa ubicació de l’antic edifici dels sindicats, ara edificat de nou, però mantenint la mateixa línia estructural, cosa que recorda l’antic edifici.

UGT

L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya és la primera associació sindical juvenil creada al nostre país i una de les primeres d’Europa. Fem campanyes de sensibilització de temes que ens preocupen, presentem informes que mostren la nostra situació.

AVALOT

CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central (Bages-Berguedà-Moianès), forma part de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya -CONC- i en l'àmbit intercomarcal és la més representativa en delegats i comitès d'empresa en el conjunt de les nostres comarques.
CCOO

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat