Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Ofertes de feina

Setmanalment des de l’Oficina Jove es fa una cerca d’ofertes de feina i es recullen per facilitar la cerca de feina als i les joves. Aquí trobaràs les últimes ofertes de feina!

Si estàs en la recerca de feina, ens pots seguir a les xarxes on cada setmana actualitzem informació sobre noves ofertes de treball.

Facebook: Manresa Ojb 

Instagram: @manresajove_ojb 

Twitter: @ManresaJove

OFERTES DE FEINA DEL SOC

La inscripció com a demandant d'ocupació permet accedir a tots els serveis ocupacionals del SOC (ofertes de treball, cursos de formació, orientació professional, etc.). A més, és gratuïta i voluntària, exceptuant les persones perceptores de prestacions per desocupació, per a les quals és un tràmit obligatori. Cal dir que la inscripció la poden fer persones a l'atur i les que, tot i estar treballant, volen millorar la feina i el seu perfil professional.

Així doncs, per poder accedir i inscriure't a les ofertes de treball que gestiona l'Oficina de Treball de Manresa del Servei d'Ocupació de Catalunya, cal inscriure's com a "demandant d'ocupació" mitjançant el telèfon: 900 800 046 (trucar de dilluns a  divendres de 8 a 14 hores).

Després, només cal enviar el teu currículum a: otg_manresa.soc@gencat.cat 

OFERTES DE FEINA DE LA XARXA XALOC

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació està impulsada per la Diputació de Barcelona, gestiona diàriament més de 1.000 ofertes de feina i dona cobertura al 95% del territori de la província. L'objectiu de la Xarxa XALOC és assessorar a persones a atur, o que volen millorar la seva ocupació, per trobar feina, a més de a les empreses que necessiten cobrir llocs de treball i intermediar entre unes i altres.

Per poder inscriure't a les ofertes de treball de la Xarxa Xaloc, cal que demanis hora a l'Oficina Jove per a donar-te d'alta fent una entrevista. Pots consultar el cercador d'ofertes a l'enllaç següent:

CONSULTA LES OFERTES DE LA XARXA XALOC

Pots contactar amb nosaltres mitjançant:

 Correu: treballjove@ajmanresa.cat

 Telèfon: 93 877 13 60

 Whatsapp: 676 68 69 14

Cal afegir que a l'Assessoria de Treball es realitzen altes a la borsa del Xaloc.

CLICA I DEMANA HORA PER L'ASSESSORIA

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat