Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Formació reglada

Tens dubtes sobre les proves d’accés? No saps quin màster o grau fer? Com funciona la Selectivitat?... tot això i molt més és el que pots trobar aquest apartat.

L'educació secundària obligatòria (ESO) és gratuïta. Comprèn quatre cursos acadèmics. Generalment s'inicia l'any natural en què es compleixen 12 anys i s'acaba als 16. 

ESO

La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propis de cada sector. 

FORMACIÓ PROFESSIONAL

El batxillerat forma part de l’educació secundària postobligatòria i es distribueix en dos cursos acadèmics.

BATXILLERAT

Els programes de formació i inserció (PFI), que són voluntaris i duren un curs acadèmic, estan pensats per a joves d'entre 16 i 21 anys que han deixat l'educació secundària obligatòria i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa.

PFi

L'objectiu dels cursos d'accés és facilitar l'accés a la formació professional; la superació del curs específic per a l'accés als cicles de grau mitjà permet l'accés directe a aquests cicles.

CURSOS I PROVES D'ACCÉS

El model universitari català posa l’èmfasi en l’estudiant com a eix del procés d’aprenentatge. Tu tries què vols fer i fins on vols arribar.

GRAUS I MÀSTERS UNIVERSITARIS

L'objectiu dels ensenyaments artístics superiors és la formació de professionals qualificats en diversos camps dels àmbits artístics; estan adaptats a l'espai europeu d'educació superior i són equivalents a tots els efectes als graus universitaris. 

ENS. ARTÍSTICS SUPERIORS

Els ensenyaments esportius capaciten per exercir professionalment la matèria esportiva en la modalitat i especialitat cursada. S'organitzen en cicles de grau mitjà o de grau superior i tenen una durada entre 750 i 1.540 hores, repartides en un o dos cursos.

ENSENYAMENTS ESPORTIUS

L'educació d'adults comprèn les activitats d'aprenentatge que, en el marc d'aprendre al llarg de tota la vida, permet que les persones adultes desenvolupin les capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals.

ESCOLA D'ADULTS

Amb el cercador d'estudis de la generalitat podreu buscar els estudis que us interessin filtran per tipus d'ensenyament i titulació.

QUIN ESTUDI CERQUEU?

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat