Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Escoltes i guies (Demarcació de la Catalunya Central)

Adreça: c/ Vallfonollosa, 11, 1r, 2a, Manresa

E-mail: taper.catalunyacentral@escoltesiguies.cat

Web: https://demarcacions.escoltesiguies.cat/catalunyacentral

 @DemCatCentral

 @demarcaciocatalunyacentral

La Demarcació de la Catalunya Central de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) engloba 20 agrupaments escoltes i guies a les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà i el Solsonès. En formem part uns 1.400 infants i joves i uns 350 voluntaris i voluntàries que fem de caps, formadors o responsables associatius.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) som una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones conscients, actives i compromeses amb la societat.

Som 14.000 infants i joves en més de 150 agrupaments arreu del país amb una visió compartida: deixar el món millor de com l’hem trobat. D’aquests, més de 3.000 som voluntaris i voluntàries que fem de caps, formadors o responsables associatius.

Formem part de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, que agrupa 20.000 escoltes i guies al nostre país i que és reconeguda per les organitzacions internacionals del moviment escolta i guia. Amb 40 milions de membres arreu del món, l’escoltisme i el guiatge constitueixen el moviment juvenil més nombrós del planeta.

Tenim una Escola de Formació pròpia, on cada any centenars de persones obtenen títols oficials de monitor/a i director/a de lleure gràcies a les formacions vivencials que oferim formadors i formadores voluntaris.

També gestionem Campaments i Més, la xarxa de terrenys d’acampada més gran de Catalunya; els Centres Escoltes, cases que ofereixen contextos educatius d’acord amb els valors del mètode escolta i guia; i Brownsea, la nostra botiga de material escolta, de natura i muntanya; amb el suport de la Fundació Josep Sans.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat