Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Qui som


ROSA

Bon dia a tothom!

Sóc la Rosa M. Ortega, la nova regidora de Joventut. Per mi és un honor i un privilegi ser a l’Ajuntament de la nostra ciutat i poder treballar per a vosaltres i posar el meu gra de sorra per una Manresa pensada per als/les joves i des dels joves. És evident que aquesta tasca l’hem de fer juntes: l’Ajuntament no és més que una organització al servei de la ciutadania de la qual vosaltres en formeu part. Us necessitem!!  Necessitem la vostra opinió, la vostra participació i la vostra mirada. Les portes de la regidoria són obertes! La ciutat l’hem de fer entre tots i totes!!

CRISTINA

Sóc la Cristina i estic coordinant el programa de joventut de l’Ajuntament de Manresa i també sóc secretària del consell de joves!! M’encanta la natura, caminar i compartir amb les persones que estimo! M’encanta escoltar les propostes de nous projectes i m’engresco fàcilment!!!

MARTA

Hola a tothom!
Sóc la Marta i sóc informadora juvenil, com podeu intuir dono informacions d'interès els i les joves i d'entre d'altres feines que faig m'encarrego de fer els tallers tutoria que fem des de l'OJB als Instituts; segur que em reconeixes perquè alguna vegada he vingut al teu Institut a fer alguna que altre tutoria... a que sí? Et sono, eh? Més coses sobre mi; que m'agrada el color taronja..els macarrons només amb formatge..m'encanta el cinema , les sèries i els llibres... que m'agrada compartir i sóc molt generosa amb allò que sé ja que per mi l'educació és créixer i avançar. “ El mestre que intenta ensenyar sense inspirar en l’alumne el desig d’aprendre està tractant de forjar un ferro fred.“ Horace Mane

MARTA

Hola! Sóc la Marta Vilaró i sóc dinamitzadora de l'Espai Joan Amades i coordinadora de l'Oficina Jove del Bages. Em teniu a la vostra disposició pel que us faci falta. Cosetes sobre mi: m'agrada aprendre coses noves sempre, envoltar-me de gent optimista i de bon rotllo, anar a la muntanya a desconnectar i viatjar en furgo, però si no és en furgo tampoc poso pegues a cap viatge! Sóc molt tímida però molt lleial i generosa. Ens veiem per aquí!

                                                           

OM

Bon dia! Soc l'Om Sala, treballo al servei d'informació juvenil de l'Ofi Jove. Amb mi, podreu venir a l'assessoria d'educació, a buscar opcions de cicles formatius, batxillerat, pfi, homologacions d'estudis d'altres països i tota mena de suport en temes educatius. Per altra banda, també em podreu trobar a l'Ofi Jove al campus, portant informació d'interès per a les persones joves de les unis de Manresa.
Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat