Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El moviment de lleure surt aquest dissabte als carrers de Manresa

17/03/2023

Al voltant de 800 infants i joves participaran en activitats de lleure en diferents places del centre de Manresa. La festa final serà a les 18.30 h a la plaça Major.

Aquest dissabte, 18 de març, tindrà lloc el dia de Lleure al Carrer, una jornada on els centres de lleure de Manresa faran activitats conjuntes, organitzada pel Grup d’Amics del Lleure, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

L’activitat començarà a les 16:30 h a diferents places de la ciutat (Plaça Major, Parc de la Seu, Plaça de la Reforma, Plaça Porxada i Plaça Europa), on infants i joves de diferents entitats de lleure faran activitats. Entre elles, jocs de coneixença per tal que els infants i joves de diferents caus i esplais puguin crear vincle.

El lleure al carrer està organitzat pel Grup d’Amics del Lleure (GALL),  que agrupa les 9 entitats de lleure de la ciutat. En aquesta ocasió, hi participen 8 centres de la ciutat: AEIG Antoni Gaudí, AEI Cavall Bernat, AIE Cardenal Lluch, AIELA Salut, Esplai Safa, Esplai Can Cristu, Esplai Vic remei, Esplai Minuatx i Esplai Merlot de Salelles. S’hi han inscrit al voltant de 800 infants i joves, d’entre 5 i 18 anys d’edat, amb els seus monitors i monitores.

També es comptarà amb el grup Batrakes, que aniran recollint els infants i joves a ritme de batucada i els dirigiran a la plaça Major, on està previst el final de festa amb l’animador Lluís Pinyot Pla, amb l’espectacle Gresca Fresca. L’actuació, a la qual està convidada tota la ciutadania, començarà a les 18.30 hi es convida a tota la ciutadania a participar d’aquesta acte final.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat