Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

On buscar feina?

Els canals de cerca de feina són diversos i cal que cada persona trobi els que siguin més adients per ella. Aquí et deixem algunes plataformes on cercar ofertes de feina.

Treballar a l’estranger és una oportunitat per desenvolupar-se professionalment i personalment. Aquesta decisió pot estar impulsada per diferents motius, per això és necessari analitzar les motivacions i a què responen, i prendre’n consciència.

BARCELONA ACTIVA

T'estàs plantejant fer un camp de treball internacional? Voluntariat a Europa? Treballar a l'estranger? Des de l'Oficina Jove posem al teu abast tota la informació que puguis necessitar! Consulta-la!

MOBILITAT

Internet és una eina fàcil i ràpida per a distribuir el teu currículum i per a trobar ofertes laborals noves i detallades. Molt sovint, amb una subscripció a un servei de borsa de treball per Internet n'hi ha prou per a accedir a molta informació sobre les ofertes del teu camp laboral.

PORTALS DE FEINA I APLICACIONS


Al Cercador d'Informació i Documentació Oficials pots cercar les oposicions, contractes administratius, subvencions, normatives locals, convenis col·lectius i temes legislatius.

CIDO

Les oposicions són una manera d'entrar a treballar a l'Administració pública i de tenir treball forever and ever, però no és tan senzill, perquè s'ha d'estudiar molt i s'hi presenta molta gent.

QESTUDIO.CAT

La inscripció com a demandant d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)  permet accedir a tots els serveis ocupacionals que ofereix (ofertes de treball, cursos de formació, orientació professional, etc.). A més, és gratuïta i voluntària, exceptuant les persones perceptores de prestacions per desocupació, per a les quals és un tràmit obligatori. Cal dir que la inscripció la poden fer persones a l'atur i les que, tot i estar treballant, volen millorar la feina i el seu perfil professional.

Així doncs, per poder accedir i inscriure't a les ofertes de treball que gestiona l'Oficina de Treball de Manresa del Servei d'Ocupació de Catalunya, cal inscriure's com a "demandant d'ocupació" mitjançant el telèfon: 900 800 046 (trucar de dilluns a  divendres de 8 a 14 hores).

Després, només cal enviar el teu currículum a: otg_manresa.soc@gencat.cat 

SOC

A ProTreball, el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa (abans CIO Manresa), s'atén a persones que es troben a l'atur o que volen progressar al seu lloc de treball i se'ls ofereixen una sèrie de serveis per ajudar a millorar la seva situació laboral: orientació i suport a la recerca de feina, informació sobre cursos de formació, entre altres. A més, des de ProTreball es dona suport al teixit productiu local a l‘hora de cobrir vacants laborals, formalitzar plans de formació i d’altres serveis d’interès per a les empreses.

PROTREBALL

L’assessoria de Treball a l'Oficina Jove del Bages és un servei pels joves de la ciutat de Manresa i comarca del Bages que necessitin orientació laboral. Allà, se'ls proporciona informació i orientació a l’àmbit de la recerca de feina, suport a l’elaboració del currículum vitae, a més, se'ls faciliten eines perquè sàpiguen quines són les seves habilitats i competències.

ASSESSORIA DE TREBALL OJB

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat