Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

JERC

Adreça: Plaça Major 17 Principal 1, Manresa

E-mail: bages@jerc.cat

Web: http://joventrepublica.cat/

 @joventbages

Twitter: @joventbages

Les Joventuts d'Esquerra Republicana som l’organització política del jovent independentista. Una xarxa de joves que s’estén de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó amb l’objectiu de conscienciar i mobilitzar el jovent dels Països Catalans. Som milers de joves que treballem per millorar les condicions de vida del jovent; però no ens aturem aquí, aprofitem la rebel·lia, la força i les conviccions revolucionàries que ens caracteritzen per transformar políticament i socialment els Països Catalans i el món.

La nostra lluita passa també per la construcció del moviment juvenil, incidint en totes les poblacions i en tots els àmbits. El Jovent Republicà elaborem una anàlisi global del moviment juvenil i col·laborem en la seva dinamització amb totes les nostres forces, alhora que participem en la xarxa associativa i dels moviments socials.

L’alternativa de l’esquerra independentista és l'única possible per afrontar amb garanties el nostre alliberament social i nacional i per superar els problemes que ens afecten com a joves, com a catalans i com a classe. La lluita social és l’altra cara de la lluita nacional. Apostem pel socialisme com a sistema polític, econòmic i de valors.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat