Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Esplai Vic-Remei

Adreça: c/ Verge de l'Alba, 5-7, Manresa

E-mail: esplai.vicremei@gmail.com

 @esplai.vicremei

 @esplaivicremei

Un esplai és un moviment infantil i juvenil que té per objectiu educar no formalment als infants fent ús d’uns valors tot partint del lleure com a sistema de dinamització d’activitats.

L’Esplai Vic-Remei és una entitat sense ànim de lucre, laica i progressista que forma part d’ESPLAC,  una associació d’esplais que treballa des del voluntariat per a la transformació social en base els drets dels infants, mitjançant l’educació popular.

ESPLAC s’organitza per sectors territorials, per fer més fàcil la comunicació i gestió dels esplais. L’Esplai Vic-Remei pertany al sector Bages-Bergeudà i és molt comú fer trobades amb els altres esplais d’aquest mateix sector.

A més a més, ESPLAC organitza un cop cada tres anys l’Esplaiada, una trobada de tots els esplais associats de Catalunya, on es reivindiquen els drets dels infants amb tot d’activitats.

El nostre treball és educar i treballar una sèrie de valors que creiem que són bàsics pel creixement personal i la convivència: educació, laïcitat, amistat, compartir, igualtat de gènere, respecte, país.

Ens trobem els dissabtes de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda per fer un munt d’activitats, tant per grups d’edat com junts. Durant el curs també realitzem algunes sortides d’un dia, trobades amb altres esplais, caus i mijacs, i també fem diverses colònies repartides al llarg del calendari: unes per començar amb bon peu el curs, unes altres a la primavera i unes últimes a l’estiu.

 
 
Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat