Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Acció Lila

Adreça: c/ Amigant, 10 (Ateneu La Sèquia)

E-mail: acciolila@gmail.com

 @acciolila

Twitter: @acciolila

Som un col·lectiu de dones joves feministes i anticapitalistes que ens trobem per a prendre consciència i intentar donar a conèixer a la resta de la població les desigualtats i violències que seguim patint les dones a causa del sistema patriarcal, que assigna una determinats rols al sexe femení i uns altres al masculí, amb la qual cosa els homes tenen el paper dominant en la societat i les dones quedem relegades a un segon terme, depenent d'ells.

Volem acabar amb la violència física, psicològica i moral que patim les dones en la vida quotidiana: a la feina, a l'escola, al carrer... Quan som tractades com objectes sexuals, quan ens negant el dret al propi cos criminalitzant l'avortament, amb la imposició d'un cànon de bellesa establert que comporta greus malalties, amb un model de família tradicional, etc. 

Segurament moltes de nosaltres reproduïm rols patriarcals sense adonar-nos-en. Per això, creiem que el millor és que totes juntes obrim els ulls, perquè sí que hem avançat respecte de les nostres àvies i mares, però encara queden moltes coses per canviar.

 No podem tolerar més l'opressió que patim pel sol fer de ser dones, i això només ho aconseguirem prenent-ne consciència!

Ens podeu trobar al Ateneu Popular la Sèquia, al carrer Amigant, al costat de la Plaça Major de Manresa.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat