Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Mobilitat Internacional

T'estàs plantejant estudiar a l'estranger? Vols fer un voluntariat a l'estranger? Un camp de treball internacional? Posem al teu avast tota la informació que puguis necessitar! Consulta-la!

L’Oficina Jove del Bages, impulsada per Direcció General de Joventut i gestionada per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages, va iniciar una nova assessoria de mobilitat internacional amb l’objectiu d’informar, orientar i assessorar sobre les diferents opcions que les persones joves tenen el seu abast per fer una estada en un altre país.

Les assessories de mobilitat internacional tenen lloc a l’Oficina Jove del Bages, en format presencial, de videotrucada o trucada telefònica.

L'assessorament és individualitzat i s'hi pot contactar per diferents vies: 

 Correu: mobilitatbages@oficinajove.cat

 Telèfon: 93 877 13 60

 Whatsapp: 676 66 41 42

Horaris: dilluns de 16 a 19h.

CLICA I DEMANA HORA AMB L'ASSESSORIA

Entitat Víbria

La Víbria Intercultural és una associació sense afany de lucre, dedicada a la mobilitat internacional per a joves. L’entitat es va crear amb l’objectiu de promoure la interculturalitat, el voluntariat (local i internacional), i la ciutadania activa, així com exportar la cultura catalana arreu. Ofereix assessories adreçadaes a les persones joves que vulguin fer una estada a l’estranger, així com també a famílies i professionals que vulguin rebre informació i assessorament. La Vibria desenvolupa assessories a l’Oficina Jove de l’Anoia i a Terrassa, i a Manresa des del 2018.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat