Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Drogues i addiccions

Busques informació sobre temes relacionats amb drogues, els seus efectes, lleis i legalitat, mites i altres? Aquí potser pots resoldre els teus dubtes.

De les drogues, de segur que n'has sentit parlar, qui sap si de manera contradictòria. Potser a vegades t'han espantat quan t'han dit quins efectes tenen, però també et deuen haver dit que no passa res si en prens. Potser fins i tot t'han animat a consumir-ne.

DROGUES I ADDICCIONS

El Sistema d’Informació en Prevenció sobre Drogues i Salut Mental és un cercador que té per objectiu donar a conèixer a tothom els recursos preventius que es desenvolupen a Catalunya, i específicament aquells de què disposa cadascú en el seu municipi.

PREVENCIÓ D' ADDICCIONS

Si voleu estalviar-vos problemes legals i judicials relacionats amb el consum de drogues, és important conèixer una mica tot el que diuen les lleis sobre aquesta matèria.

LES DROGUES DAVANT LA LLEI

Si necessites orientació sobre drogodependència pots contactar amb línea verda, un servei de la Generalitat de catalunya.

LÍNEA VERDA

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat