Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Punt al campus

El Punt al campus és una nova activitat posada en marxa al setembre de 2016 i que consisteix en un espai d’informació i assessorament que pretén descentralitzar el servei que s’ofereix des de l’OJB i acostar-lo als joves universitaris. La seva periodicitat és cada 15 dies al matí d'11 a 12 a la UManresa-FUB i de 12:15 a 13:15 a la UPC Manresa i dimecres tarda de 17:45 a 18:15 a la UPC i de 18:30 a 19:00 a la UPC.

La persona dinamitzadora se situa al vestíbul o a l’entrada de les facultats, segons cada centre, amb material informatiu d’especial interès per a la gent jove sobre un tema concert: alimentació saludable, feines d’hivern, violència masclista,  camps de treball, etc. Hi ha dos tipus d’intervenció. Per una banda els monogràfics, els quals són informatius i els joves universitaris poden accedir i endur-se la informació. Per altra banda les permanències, en les quals es dinamitza la informació a través d’una activitat. A més a més, poden fer consultes específiques que seran resoltes al moment, o bé posteriorment, a través del correu electrònic, per telèfon o en la propera permanència o visita al centre.

Puntualment i coincidint amb dies rellevants, es realitzen permanències que  tenen una temàtica concreta i en ocasions es compta amb col•laboracions d’altres professionals per dur-les a terme, com en el cas dels alumnes del CFGS d’Animació Sociocultural i Turisme i també professionals d’Altahia.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat