Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Seguretat i higiene alimentària

Les actuacions de seguretat i higiene alimentària s'adrecen a la vigilància i control dels agents físics, químics i biològics que són presents en els aliments o que aquests poden vehicular

Els objectius generals del programa són:

  • Prevenir l’aparició de malalties transmeses pels aliments
  • Informar de la legislació vigent en matèria sanitària i control de la seva aplicació
  • Promoure l’adequació dels establiments minoristes i mercats municipals a les condicions higienicosanitàries establertes a la normativa vigent i fomentar la implantació de plans d’autocontrol basat en el sistema APPCC
  • Vetllar pel bon estat de manteniment i neteja de les instal·lacions dels establiments alimentaris, les bones pràctiques de manipulació i la qualitat sanitària dels productes alimentaris

Des de l'entrada en vigor de la Llei 18/2020, del 28 de desembre de facilitació de l'activitat econòmica , els establiments tenen el deure de relacionar-se digitalment amb les administracions públiques. Per tal de facilitar-vos aquests tràmits , trobareu una explicació a l'apartat de documents d'aquesta mateixa pàgina

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat