Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Casals TEMPS X VIURE

Els Casals en períodes vacacionals, formen part de les accions incloses en el projecte "Temps x Viure", que la Regidoria de Feminismes i LGTBI impulsa amb l'objectiu de facilitar la conciliació familiar, laboral i personal.

El projecte TEMPS X VIURE compta amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa ‘Temps per Cures’, finançat pel Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat.

IMPORTANT: Les famílies amb infants de 3 a 6 anys heu de triar UN CASAL entre els dos que s'ofereixen i que abasten aquesta franja d'edat, és a dir, heu de triar fins a dues setmanes d'un sol Casal (no és possible sol·licitar 2 setmanes de cada Casal). Gràcies per la vostra col·laboració. 

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat