Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Exposicions

El SIAD Montserrat Roig cedeix les exposicions següents:

"Paraules contra la violència"

Contingut

Té dues parts: la primera ens explica el fenomen de la violència masclista en l’àmbit de la parella (tipus de violència, com sorgeix, fases, etc.) i la segona conté diverses frases dites per dones que en algun moment de la seva vida van patir violència. Són frases que expressen sensacions, sentiments i emocions que ens poden transportar a les vivències d’aquestes dones durant o després d’haver patit aquest tipus de violència.

Objectiu

Conscienciar sobre els efectes emocionals de les dones que han patit o pateixen violència masclista en la relació de parella.

Característiques

23 plafons de cartró ploma verticals de 49x80 cm 

Públic objectiu

Públic en general

"Què ens oculten els contes"

Els contes ens donen pautes per comprendre, transmetre i transformar l’ordre social en què vivim. Explicant contes es transmeten símbols, valors i rols, és a dir, cultura.
Poden ser alliberadors o limitadors. Per això considerem fonamental treballar-los de forma conscient, tenint en compte el seu potencial legitimador de conductes sexistes i, a la vegada, la seva faceta creadora de móns nous.

Objectiu

Animar a treballar amb els contes de forma crítica, creativa i lúdica per tal d’evitar aquells que reforcen els estereotips negatius d’homes i dones i contribueixen a reforçar els prejudicis i a discriminar negativament per motiu de gènere.

Públic objectiu

Escoles de primària, AFA, biblioteques infantils, població en general.

Característiques

10 plafons de cartró ploma verticals de 60x80 cm


Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat