Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Pla de gènere

II Pla d’igualtat de gènere

 

L’Ajuntament de Manresa, des de la Regidoria de la Dona i amb el suport de la Diputació de Barcelona, va aprovar el II Pla d’igualtat de gènere l’abril del 2017.

 

Aquest pla constitueix un conjunt ordenat d’objectius i mesures que permeten desenvolupar una estratègia integral orientada a millorar i equilibrar la situació de dones i homes a Manresa, a partir d’una anàlisi de diagnosi prèvia d’aquesta situació. Les actuacions s’encaminen a afavorir la igualtat de dones i homes en tots els àmbits de la societat, i a propiciar un model de ciutadania més igualitari, basat en el respecte i l’equitat.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Manresa dissenya i implementa el II Pla d’igualtat de gènere, concebut com una eina de treball transversal. El pla incorpora totes o diverses àrees del consistori per tal d’introduir el principi d’igualtat en totes les actuacions municipals. 

 

El Pla s’ha elaborat amb la participació de la ciutadania, entitats i associacions de la ciutat, el Consell Municipal de la Dona i personal tècnic i polític de l’Ajuntament de Manresa. 

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat