Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Entitats del Campus

Colla Castellera Penjats del Campus Manresa

Els Penjats del Campus, són la colla castellera universitària del Campus Manresa (UManresa i UPC Manresa). Es va fundar l’any 2013 per un grup d’estudiants aficionats als castells amb la intenció d’incrementar l’activitat del campus. Actualment existeixen 10 colles universitàries. Dos cops a l’any, cada colla organitza una diada on es convida a les altres colles universitàries.

A més cada universitat disposa d’entitats pròpies de participació estudiantil:

Corals Universitàries: La FUB-UManresa compta amb dues corals per fomentar la vivència col·lectiva de la música entre la comunitat universitària.

Dynamics UPC Manresa: grup d’estudiants d’enginyeria de la UPC Manresa  que tenen per objectiu construir un mo noplaça de competició per a participar   i competir en el campionat de Fórmula Student Spain.

Mineria per al Desenvolupament: associació que treballa per millorar les condicions de treball de les persones que arreu del món tenen en la mineria artesanal la seva font d’ingressos.

Synergy Racing Team: grup d’estudiants d’enginyeria de l’automoció de la UPC  Manresa que treballen en un projecte de fabricació, disseny i producció d’una moto de competició.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat