Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Cultura

Manresa és una ciutat viva i participativa, per això en aquest apartat l'ajuntament posa a disposició dels ciutadans una guia de consulta sobre tots els equipaments i les activitats que s'hi realitzen.

La ciutat compta també amb un gran nombre d'entitats que generen i/o col·laboren en múltiples activitats, enriquint i diversificant molt saludablement l'oferta cultural. D'aquí que Manresa disposi d'un extens calendari de festes populars i d'esdeveniments, tant anuals com puntuals, que, sumats al patrimoni de la ciutat, són veritables símbols de la identitat manresana. 

L'Ajuntament ha posat a disposició dels ciutadans una web específica de cultura perquè es pugui consultar la programació, saber de les entitats, de les darreres notícies, dels equipaments i de tots aquells temes relacionats amb la cultura a la nostra ciutat. Així mateix, s'elabora un butlletí informatiu al que tots els ciutadans que ho desitgin s'hi poden subscriure per estar al dia de les principals notícies i activitats programades.



Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat