Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa a peu

Salut i gaudir d’una ciutat més neta i amable


     Cada dia et mous per anar a la feina, comprar o quedar amb els amics. Les distàncies poden ser enganyoses i agafar el cotxe sembla la millor tria, però sabies que moure’t per Manresa a peu sovint és l’opció més ràpida i fàcil?

      A banda de la comoditat de deixar el cotxe a casa, anar a peu prevé malalties, millora la condició física i emocional, redueix la contaminació, disminueix el soroll, rebaixa el nivell d’estrès i descongestiona la ciutat. A més és una bona manera de generar espai de socialització i explorar la ciutat. Hi guanyes tu i hi guanya Manresa.

       Al mapa hi trobaràs les distàncies entre diversos punts de la ciutat i els minuts a peu entre cada un tenint en compte una velocitat mitjana de 4,5km/h.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat