Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Pla Local d'Habitatge

Què és el Pla Local d'Habitatge?

Es tracta d'un document tècnic que, partint de l'anàlisi de la situació de l'habitatge a Manresa i de les condicions de context socioeconòmic, urbanístic i d'organització municipal, defineix, per un període de sis anys, les estratègies i propostes a desenvolupar des del govern local en matèria d'habitatge, amb l'objecte de fomentar l'assoliment del dret de la ciutadania a gaudir d'un habitatge digne en condicions assequibles.

Actualment està vigent el Pla Local d'Habitatge 2017-2022. Podeu consultar-lo aquí.

Memòria bianual:

Recull periòdic d'indicadors rellevants en matèria d'habitatge a la ciutat i elaboració d'un informe bianual sobre l'estat de la situació al municipi que permeti una avaluació sobre la política local d'habitatge que s'està portant a terme. Podeu consultar la memòria disponible 2020-2021 aquí.

Taula d'habitatge:

Espai per a la participació ciutadana en l'àmbit de l'habitatge i de seguiment de les actuacions previstes en el Pla Local d'Habitatge. La Taula se celebra anualment i hi participen les entitats involucrades en matèria d'habitatge.

Programa d'intervenció en habitatges desocupats:

Programa d'inspecció i intervenció de l'Ajuntament de Manresa sobre els habitatges desocupats en situació anòmala. Es planteja amb la finalitat d'aconseguir l'ocupació  efectiva dels habitatges, a preus assequibles i socials, d'acord amb les rendes disponibles, recuperant la seva funció social.

Podeu consultar el Programa d'inspecció i intervenció en habitatges desocupats aquí.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat