Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Cros Escolar

El diumenge dia 26 de novembre de 2023 es celebrà la 18a edició del Cros Escolar Ciutat de Manresa a les instal·lacions de l’Estadi Municipal d’Atletisme de la Zona Esportiva del Congost. La prova l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Manresa i el Consell Esportiu del Bages, amb la col.laboració del Club Atlètic Manresa i l'Escola Jeroni Moragas de la Fundació Ampans.

Aquesta prova és puntuable per a la Fase Comarcal de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i s'esperen participants de tota la comarca.

Les curses engegaran a les 9.15 hores i es distribueixen per edat i sexe amb una distància adaptada que va des dels 3.000m  als 200m, amb sortida i arribada a l'Estadi d'Atletisme. Enguany, degut a unes tasques d'arranjament de l'arbrat de l'estadi, s'ha hagut de modificar el circuït i totes les categories correran sobre un circuït de 500m el qual hauran de fer més o menys vegades en funció de la distància total a recòrrer.

Amb l'escola Jeroni de Moragas d'educació especial es treballa per fer el cros el més inclusiu possible i en aquesta edició els participants amb capacitats diverses correran en la cursa que els hi toqui per edat i sexe, però realitzaran una sortida amb la distància compensada. És a dir, que si a un participant, per categoria, edat i sexe, li correspon realitzar la cursa sobre la distància de 1.600m, aquest prendrà la sortida més tard i acabarà fent només els últims 500m i arribarà alhora amb la resta de participants de la seva categoria.


PARTICIPACIÓ

Poden participar-hi tots aquells infants i joves que ho desitgin sempre que estiguin correctament inscrits, tant en temps com en forma.

Els participants ho fan a la categoria que els hi correspongui per l'any de naixement, ja que es disputen curses per any natural amb diferents distàncies.

INSCRIPCIÓ

La inscripció a aquest Cros s'ha de formalitzar abans de les 12 hores del dimecres dia 22 de novembre i és gratuïta per tots els alumnes escolaritzats a la ciutat que només s'inscriguin a aquesta edició i per tramitar-la es pot escollir una de les dues opcions:

  1. Inscripció en grup per centres d'ensenyament i/o entitats (opció recomanada): El responsable del centre d'ensenyament haurà d'enviar el full d'inscripció a la següent adreça: inscripcions.cebages@gmail.com.
  2. Inscripció individual: Emplenar el formulari d'inscripció www.manresa.cat/inscripcionscrosescolar i recollir el dorsal al Consell Esportiu del Bages o fins a les 9.30 hores del mateix dia del cros.


    Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat