Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Polivalents i queviures

Els establiments polivalents de venda al detall de productes alimentaris de totes classes es classifiquen en:

a) Botigues de venda al detall d’articles alimentaris de totes classes. La superfície útil d’aquestes botigues haurà de ser com a mínim de 40 m2.

b) Autoserveis. Aquests locals hauran de tenir una superfície útil compresa entre els 41 i els 120 m2.

c) Superserveis. La superfície útil haurà d’estar compresa entre els 121 i els 399 m2.

d) Supermercats. La superfície útil haurà d’estar compresa entre els 400 m2 i 2499m2.Quan la seva superfície útil sigui igual o superior als 1300 m2 , es regiran per allò que disposa la Llei 1/2009, de 22 de desembre, d’ordenació d’equipaments comercials.

e) Hipermercats. La superfície útil d’aquests locals haurà de ser igual o superior als 2.500 m2, i venen regulats per Llei Llei 1/2009, de 22 de desembre, d’ordenació d’equipaments comercials.

f) Galeries i centres privats d’alimentació. Aquests establiments són objecte d’una reglamentació especial, i quan la seva superfície útil superi els 2.499 m2 es regulen a més a més per la Llei 1/2009, de 22 de desembre, d’ordenació d’equipaments comercials.

En els documents adjunts podeu consultar les fitxes amb la normativa bàsica i les condicions tècnico-sanitàries que han de complir aquest tipus d’establiment.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat