Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

A la Ludoteca Ludugurus

Ajuntament de Manresa – Regidoria de Feminismes i LGTBI+

Servei de Canguratge "Temps per Viure" a la Ludoteca Ludugurus

El Servei de canguratge "Temps per Viure", és un servei gratuït de l'Ajuntament de Manresa, que neix amb l'afany de facilitar un temps de respir personal a les persones encarregades de les cures d'infants, que majoritàriament són les dones.

L'accés al servei és universal, per a totes les famílies, però en funció de la disponbilitat es prioritzarà la cobertura de les places vacants de les situacions familiars més desfavorables.

A qui s'adreça i quan:

A famílies de Manresa amb infants d'1 a 3 anys. En aquest cas el servei que oferim és de dilluns a divendres, de 07.30 a 15 h.

A famílies de Manresa amb infants de 5 a 14 anys. Podreu utilitzar aquest servei de dilluns a divendres, de 17 a 19.30 h.

En períodes no lectius el servei s'oferirà de dilluns a divendres de 07.30 a 15 h per a famílies de Manresa amb  infants d'1 a 12 anys. 

Des del mes de febrer de 2023 s'ofereix cada divendres espai familiar de 09 a 13 h

Lloc:

El servei s’ofereix a la Ludoteca Ludugurus ubicada al C/de la Mel, 5. 

Què has de fer per poder reservar el Servei de Canguratge?

Pots sol·licitar el servei de canguratge, prèvia reserva, a través de WhatsApp al número 663 26 35 59 indicant nom i cognoms de l’infant, edat, dia i franja horària en què es vol utilitzar el servei.

Les modificacions i cancel·lacions es faran telefònicament (al mateix número de telèfon) amb la màxima antelació possible.

Es pot reservar amb 2 setmanes d'antelació i fins a 24 hores abans que comenci el servei. Hi haurà alguna plaça reservada per casos d'emergència familiar, que es podran sol·licitar fins a 30 minuts abans del servei a través del mateix número de telèfon facilitat 663 26 35 59. 

Cal esperar a rebre la confirmació de la reserva del servei, a través del WhatsApp, que serà en funció de la disponibilitat en les franges seleccionades.

Per formalitzar la reserva, es recolliran dades bàsiques de contacte el mateix dia d'ús del servei, que es tractaran d'acord amb la llei 3/2018 de protecció de dades i garantia dels drets digitals. S'ha de signar l'acceptació de les normes del servei.

Normativa del Servei

Entrada i recollida: Caldrà respectar les franges horàries reservades i només podrà fer la recollida de l'infant la persona autoritzada.

Es podran sol·licitar un màxim de 4 hores a la setmana, amb una limitació de 16 hores al mes.

El servei no cobreix els àpats.

Casal d'estiu Temps X Viure a la Ludoteca Ludugurus 

(C/de la Mel, 5)

S'ofereixen Casals d'estiu del 3 de juliol a l'1 de setembre de manera gratuïta, amb l'objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

A qui s'adreça: 
A infants d'1 a 6 anys. 
L'accés al servei és universal, per a totes les famílies empadronades a Manresa, amb prioritat per les famílies que presentin dificultats per a la conciliació familiar i laboral durant aquest període de vacances escolars (mesos de juliol i agost).

Amb la col·laboració de: 
Creu Roja Manresa

Quan (Podeu triar fins a dues setmanes)

Juliol:

  • SETMANA 1: del 3 al 7 de juliol
  • SETMANA 2: del 10 al 14 de juliol
  • SETMANA 3: del 17 al 21 de juliol
  • SETMANA 4: del 24 al 28 de juliol

Agost:

  • SETMANA 1: del 31 de juliol al 4 d'agost
  • SETMANA 2: del 7 a l'11 d'agost
  • SETMANA 3: del 14 al 18 d'agost
  • SETMANA 4: del 21 al 25 d'agost
  • SETMANA 5: del 29 d'agost a l'1 de setembre

Horari: 
8 a 14.30 h (amb 30 minuts d'acollida de 8 a 8.30 h i 30 minuts de recollida de 14 a 14.30 h).
Places:

S'oferiran 70  places en total

Inscripcions: (S'obriran el dia 2 de juny)

Via whatsApp: 663 26 35 59
Sol·licitud de fins a 2 setmanes per família.
Compromís d'assistència.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat