menu
Esdeveniments

Concert de Qvinta Essençia

El grup vocal Qvinta Essençia interpretarà el pròxim 6 d'abril, Dijous Sant, a l'Església del Carme de Manresa, Lamentacions i Responsoris per Dijous Sant del compositor renaixentista Tomás Luis de Victoria, una de les figures més importants del renaixement musical espanyol i mundial.

El recital litúrgic comptarà amb la interpretació de diverses peces de L'Ofici de Setmana Santa (Roma, 1585) de Tomás Luis de Victoria, agrupades en tres nocturns. Al primer nocturn s'entonen tres Lamentacions que evoquen la destrucció de Jerusalem, obres en què s'alterna el cant melismàtic i extàtic de les lletres de l'alfabet hebreu amb la narració discursiva de la catàstrofe. Posteriorment, al segon i tercer nocturn es canten sis Responsoris de Dijous Sant.

Tal com es va poder veure el gener del 2022, donant inici a l'any de celebració del projecte Manresa 2022, la formació barcelonina Qvinta Essençia assumeix com a fonamental el vincle entre paraula i música. Aquesta unió passa a ser l'eix de les seves interpretacions, caracteritzades per la correcta declamació dels textos, la seva comprensió i sobretot per la posada en valor del contingut emotiu i dramàtic dels mateixos.

RESERVA LES TEVES ENTRADES

 

PACK TURÍTIC SETMANA SANTA

Manresa Turisme ofereix un pack turístic per aquelles persones interesades en gaudir del concert de Qvinta Essencia acompanyada d'una experiència a la ciutat de Manresa. Aquesta està formada per:

  • 17 h: Visita guiada al centre d'interpretació del Carrer del Balç
  • 18 h: Tast de cava amb bunyols de quaresma (restaurant Miami)
  • 19 h: Concert de música sacra amb Qvinta Essençia (església del Carme)
Reserva la teva entrada

Contacte

placeAdreça: Església del Carme de Manresa
callTelèfon: +34 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
6 d'abril de 2023, 19h

Preu

Preu: 15 € anticipada; 18€ a taquilla